Duurzame energie in de woningbouw

Energiesystemen met gegarandeerd resultaat
Pionier in warmte-koudeopslag & PVT panelen
Energieneutrale woningen
Duurzame woonwijken

Direct advies van onze specialist?

Bel (0)492 - 32 24 37

Plaatste eerste warmtepomp in 1998
Meer dan 650 woningen geoptimaliseerd
Duurzame woonwijken

Je woning verduurzamen

Van de eerste stappen in duurzaamheid bij bestaande woningbouw tot aan volledig gasloze nieuwbouw: R&R heeft alle deskundigheid in huis om de energierekening zo laag mogelijk te krijgen. Dit doen we zowel voor projectbouw als particuliere bouw.

Woning verduurzamen met PVT panelen

Bij R&R Systems zijn we gespecialiseerd in het verduurzamen van huizen met PVT panelen in combinatie met een warmtepomp. Een PVT paneel is een combinatie van een tradioneel zonnepaneel met achter dat paneel een zonneboiler voor het onttrekken van warmte uit de omgevingslucht. Een PVT paneel wekt dus stroom op en onttrekt warmte voor het verwarmen van je woning en het tapwater.

Meer weten over PVT panelen? Lees het blog: Wat zijn PVT Panelen?

Woning verduurzamen met warmte-koudeopslag

Een goede manier om een woning in de winter te verwarmen en in de zomer te koelen is met warmte-koudeopslag in combinatie met een warmtepomp. R&R Systems is een pionier in warmte-koudeopslag energiesystemen. Het warmte-koudeopslag systeem heeft een zeer hoog rendement.

Wil jij ook een duurzame woning?

Heb je vragen of uitdagingen die hier niet tussen staan? Weet dan dat wij met onze standaard bewezen componenten altijd oplossingen op maat kunnen maken. Ook is het mogelijk om verschillende componenten te combineren om te voldoen aan de energievraag.

Bekijk alle energieoplossingen

Snel weten wat het jou kan opleveren?

Beantwoord 5 vragen over jouw energiesituatie en ontvang binnen 10 werkdagen gratis advies, inclusief een indicatie van hoeveel je kunt besparen.
Vraag Gratis Energieadvies

Deze klanten kozen voor R&R Systems

Direct advies van onze specialist?

Beantwoord 5 vragen over jouw energiesituatie en ontvang binnen 10 werkdagen gratis advies, inclusief een indicatie van hoeveel je kunt besparen.
Vraag gratis energieadvies